Onze missie

Onze missie: onafhankelijkheid – openheid

Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij voor U een evenwichtig voorstel maken. 
Wij bieden immers meerdere maatschappijen aan en stellen U zo de beste verzekering voor. Wij spreken nooit als vertegenwoordiger van een verzekeringsmaatschappij maar gaan U de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit offreren. Openheid en duidelijke communicactie zijn van groot belang. Dit vertaalt zich zowel in onze werkwijze als in de inrichting van onze kantoren. Via ‘my broker’ stellen wij Uw dossier electronisch ter beschikking. Daarin kan U onze werking volgen in volledige transparantie. U heeft geen klantenmap meer nodig en U beschikt steeds over de laatste versie van Uw contracten. U kan zelfs Uw schadedossier mee volgen. In ons kantoor krijgt U steeds de nodige aandacht in alle privacy. Persoonlijk advies staat bij ons centraal.

Onze werkwijze

Wij willen U leren kennen. In dit digitale tijdperk is dit uitermate belangrijk. Wij gebruiken de digitale wereld als aanvulling op onze dienstverlening. Bij een offerteaanvraag en bespreking van de polis gaan we niet louter vanachter onze pc te werk. We zullen U steeds contacteren om het voorstel met U door te nemen. Wij vertrekken altijd vanuit Uw behoefte en bouwen daarop verder om U een totaaloplosssing aan te bieden. Op deze wijze kunnen we Uw persoonlijke en/of professionele risico’s juist inschatten waardoor U correct verzekerd bent en geen ‘vals’ gevoel van veiligheid hebt. Wij verkiezen om te werken via afspraak. Hierdoor kunnen we al de nodige tijd voor U uittrekken om grondig Uw ‘zaak’-‘vraag’ of probleem te bekijken en dit direct aan te pakken.

U telt!

U merkt, als klant bent U voor ons nooit gewoon een nummer, steeds een gezicht! Ons klantenengagement vertaalt zich ook in onze bereikbaarheid: U krijgt steeds iemand aan de lijn – ook ’s avonds of tijdens het weekend zijn wij bereikbaar. Omdat we beseffen dat zelfs een kort overleg ’s avonds of in het weekend U een serieuze stap op weg kan helpen naar een goeie regeling en rustiger slaap.